HEEFT U EEN VRAAG? KLIK HIER
Zuiderzeestraatweg Oost 62
8081 LD Oostendorp (Elburg)

Alles onder 1 dak

De PWA is een brede school en heeft dus alles onder één dak. Kort gezegd is een brede school een school die meer dan alleen onderwijs verzorgt. Dit betekent dat we als school kiezen voor een bredere maatschappelijke functie. Dit doen we samen met andere partijen die zich bezighouden met opgroeiende kinderen. Zo kunnen we de ontwikkelingskansen van kinderen vergroten en verrijken.

Onze samenwerkingspartners zijn:

De GGD

De bekendste taak vanuit de GGD voor schoolgaande kinderen zijn de preventieve onderzoeken. Het is belangrijk dat factoren die de groei en ontwikkeling van een kind kunnen verstoren, in een vroeg stadium worden opgespoord. De GGD onderzoekt gedurende de basisschoolperiode een kind meerdere keren. Daarnaast krijgen de kinderen in deze periode ook twee vaccinaties.

Kijk op www.cjg.nl voor meer informatie.
ROMI Kinderopvang locatie ‘Het Anker’
Intraverte
Centrum voor Jeugd en Gezin Elburg (CJG)
Schoolmaatschappelijk werk (SMW)
Zorg Advies Team 12-
In onze schoolgids kunt u nog meer informatie vinden over onze samenwerkingspartners.
pwa_20110901_5_transparant.png
Zuiderzeestraatweg Oost 62
8081 LD Oostendorp (Elburg)
administratie@pwa.nu
© Copyright 2018 JWIED. Alle rechten voorbehouden.